Momenteel is de Website nog in opbouw. Alle info is onderwerp van verandering en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kliederkerk - BLESZ

  "Kliederkerk is voor iedereen"  


"Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Een Kliederkerk duurt gemiddeld twee uur en bestaat uit drie delen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten."


Lekker kliederen?!

Wij vinden het als team heel belangrijk een plek te vormen waar het er niet toe doet of je precies weet of en wat je gelooft en of je bij een kerk hoort. Iedereen is welkom; dus neem gerust anderen mee! Voel je niet verplicht om er elke keer te zijn – ook een keertje komen is prima, leuk zelfs!

Wil je zelf ook iets doen, heb je een idee of een vraag, laat het ons dan weten.

 

Wil je op een vrolijke manier samen met je (klein)kinderen bezig zijn op een (zondag)ochtend of middag? Ben je nieuwsgierig naar bijbelverhalen, wil je je (klein)kind iets meegeven, of vind je het gewoon leuk om anderen te ontmoeten?

 

Kliederkerk is een initiatief waarbij samen knutselen, spelen en elkaar ontmoeten centraal staat. Groot en klein helpen elkaar bij het knutselen, er is alle ruimte om te spelen en anderen te ontmoeten. Daarna wordt er een verhaal verteld en eten en drinken we samen.