Kliederkerk - BLESZ

  "Kliederkerk is voor iedereen"  


"Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Een Kliederkerk duurt gemiddeld twee uur en bestaat uit drie delen: samen ontdekken, samen vieren en samen eten."


Palmpasen

Wat een prachtig Palmpasen hadden we op 24 maart! Dank aan iedereen die hier aanwezig was en hieraan heeft meegewerkt. 

Hieronder een mooie impressie van Palmpasen


Margreet Langebeeke, Sjoukje de Feijter, Kenneth Verbeek, Joke Verhage, Johan Wendt, Henk Orsel en (meester) Mark Wever


Lekker kliederen?!

Wij vinden het als team heel belangrijk een plek te vormen waar het er niet toe doet of je precies weet of en wat je gelooft en of je bij een kerk hoort. Iedereen is welkom; dus neem gerust anderen mee! Voel je niet verplicht om er elke keer te zijn – ook een keertje komen is prima, leuk zelfs!

Wil je zelf ook iets doen, heb je een idee of een vraag, laat het ons dan weten.

 

Wil je op een vrolijke manier samen met je (klein)kinderen bezig zijn op een (zondag)ochtend of middag? Ben je nieuwsgierig naar bijbelverhalen, wil je je (klein)kind iets meegeven, of vind je het gewoon leuk om anderen te ontmoeten?

 

Kliederkerk is een initiatief waarbij samen knutselen, spelen en elkaar ontmoeten centraal staat. Groot en klein helpen elkaar bij het knutselen, er is alle ruimte om te spelen en anderen te ontmoeten. Daarna wordt er een verhaal verteld en eten en drinken we samen.